Behandlingar för naturlig hälsa och skönhet

LPG-behandlingar är naturliga och effektiva behandlingar för kropp och ansikte och metoden används inom såväl medicin, fysioterapi och sport som skönhet. Djupgående massage stimulerar olika vävnadslager och främjar en mängd olika processer i kroppen på cellnivå. LPG är världsledande på maskinella naturliga skönhetsbehandlingar och ett stort antal vetenskapliga studier har visat på behandlingarnas goda resultat.

Vårt arbetsmarknadsområde är Luleå och Boden.

LPG Lipomassage

Lipomassage är en kroppsbehandling som hjälper till att förbränna fett, reducera celluliter och strama upp hud. Behandlingen boostar effekten av kost och träning. Det är en skön och avslappnande behandling.

LPG Liftmassage

Liftmassage för ansiktet stimulerar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra som avtar med åren. Behandlingen ger spänstigare friskare hud med mer lyster och bättre fuktighetsbalans. Behandlingen reducerar rynkor, ärr, dubbelhakor, mörka ringar och påsar under ögonen. Behandlingen är behaglig och rogivande.

LPG Ryggmassage

LPG Ryggmassage masserar effektivt ned på djupet i muskeln och åstadkommer avslappning, syresättning och smärtlindring.

LPG Lymfmassage

LPG Lymfmassage förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att toxiner, slaggprodukter och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen.

Effekter och resultat

Effekterna av behandlingarna är ofta märkbara redan efter första behandlingstillfället och efter en serie behandlingar blir resultaten allt tydligare. Underhållsbehandling cirka en gång var 6-8 vecka rekommenderas för att bibehålla resultaten.

LPG har funnits i över 30 år och utvecklas hela tiden. Hos oss på Må Väl-kliniken har vi den senaste generationen LPG-maskin och en utbildad och diplomerad terapeut som utför behandlingarna.

before after mage
before after ansikte
before after kropp

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om LPG eller boka din LPG-behandling enkelt online!

TIDSBOKNING

Telefon 0920-889 69 eller
BOKA TID

HITTA TILL OSS


  Öppna karta

VID AKUTA BESVÄR

Ring oss på 0920-889 69 eller maila info@mavalkliniken.se