Om MåVäl kliniken i Luleå

Vi är en välrenomerad klinik med erfarna kiropraktorer. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, idrottsföreningar i Luleå.

Hur går behandlingen till?

Anamnesen är naturligtvis viktig. Ett inledande samtal där du får berätta om dina besvär följs av själva undersökningen. Samtalet och frågorna är viktiga för att särskilja besvär som tycks komma från ryggraden men som i själva verket kommer från inre  organ, exempelvis gallbesvär, kärlkramp etc. Undersökningen är allmändiagnostisk   + ortopedisk, neurologisk + en specifik kiropraktisk funktionundersökning.

En kiropraktisk manipulation utförs med skonsamma handgrepp som riktas mot den led som inte fungerar normalt. Det gör inte ont men ofta är det beröringsömt i det smärtsamma området. Efter en behandling har man vanligtvis en trötthet eller lokal  ömhet som normalt sitter i 1-4 dagar.

Collage8

Tekniker

Flertalet kiropraktor och läkare runt om i världen använder nu IQ Adjustment Instrument ® i vården av sina patienter. Detta patenterade och FDA registrerade enheten skapades för att göra exakta kiropraktik justeringar till lederna i ryggraden,lindra smärtan och återställa funktionen. Detta instrument styrs av ett microchip.  IQ Adjustment Instrument ® är en ny teknik som utvecklats för att ge kontrollerade behandlingar på särskilda områden som du har problem med.

Det finns ingen kaviation ( knakljud) med dessa justeringar.År av forskning har gått till utveckling av detta hjälpmedel som är säker och effektiv för patienter i alla åldrar. Här kan du läsa mer om  IQ Adjustment Instrument ®.

Natur läkemedel

Vi använder oss av naturläkemedel från välkända leverantörer. Näringsbrist uppstår i olika skeenden av livet,som efterdyningar av olika sjukdomstillstånd. Då fyller vi på dessa brister under en period,upp till 3 månader.

TIDSBOKNING

Telefon 0920-889 69 eller